PC és PC szoftverek

Ez az oldal pc játékokkal, és magával a pc-vel fog foglalkozni.

Crysis- Warhead

2008.10.05. 20:44 :: R4T3N

Hát igen, a Crysis, amely nálam eléggé első heyre ugrott az fps-ek világában. Lendületes akciójáték, fejlett technika, sok ellenfél, jó grafika- mi más kell még egy fps játékhoz? Ja, és mindez magyar szinkronnal.

Hát igen, beismerem- az internetről letöltött képet látjátok, de attól függetlenül belinkeltem. Engem megragadott a játék, és erősen bekockultam miután megszereztem- a megszerzés módjára most ne térjünk ki.

Első pályák a már jól ismert szigeten játszódnak, ahol célunk az ellenséges kóreai egységek kiiktatása. Miután feljutunk egy régebbi tengeralatjárójukra, a következő helyszínen találjuk magunkat, ahol az időjárási körülmények nem épp a Nap felszínét idézik- azaz a monitor előtt, a szobában is hül 10 fokot a levegő a pálya betöltése után. Ezen a pályán csupán nanoruhánkkal maradunk életben, mint láthatjuk, az egyszerű kóreát képviselő komunisták szó szerint jéggé fagytak. Itt már néhány Mátrixot idéző lénnyel találjuk szembe magunkat, de nem elengedhetetlen tartozékok a kóreaiak, immár nanoruhás ellenfelek sem. A jeges fuvallat után a szerkesztők úgy gondolták, hogy ránkfér egy kis meleg, napsütés, természet, így elküldtek minket az Orient Expressre, ami végül egy dzsungelben végezte. Ez is hangulatos pálya, azonban az ürlények itt sem maradnak el, ráadásul egész ezrednyi keleti katona vár minket. Mindenesetre a vonatozás szerintem hangulatos.

 Még nem említettem, de a kiegészítőt nálunk, Budapesten készítették el, csak hogy a magyar név is csatlakozhasson a játékhoz.

Minimum gépigény:

  • Processzor: : Intel Pentium 4 2,8 GHz (3,2 GHz Vista esetén) / Intel Core 2,0 GHz (2,2 GHz Vista esetén) / AMD Athlon 2800+ (3200+ Vista esetén)
  • Memória: 1GB (1,5GB Vista esetén)
  • Videókártya: NVIDIA GeForce 6800 GT / ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro Vista esetén)
  • Lemezterület: 15 GB

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raten.blog.hu/api/trackback/id/tr94697815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása