PC és PC szoftverek

Ez az oldal pc játékokkal, és magával a pc-vel fog foglalkozni.

S4 League

2008.10.08. 20:12 :: Csöpike

Az Alaplaya ismét alkotott!! 08.10.07-én meg nyitotta kaput az  S4 League nevű MMOTPS-ük melyben az óly divatos manga figuráké a főszerep.Mielött bármibe bele merülnénk szeretném le szögezni hogy alapjában véve ez egy ingyenes játék! Nem várhatjuk el h egy CSS-s grafit kapjunk teljesen tökéletes rendszerrel.Most h ezt tisztáztuk vágjunk is bele.

Történetben természetesen nem szenved hiányt. Pár fiatal srác el határozza h minden féle fajta fegyverrel agyon darálják egymást. Igen mert hogy tps-hez illően egy rakat mókásabbnál mókásabb kütyüvel oszthatjuk az áládást, sima gép pityuktol kezdve a robot karokon át az agy fürkész cumókig.Fegyvereken túl speciális képességet is vehetünk magunknak , ily modon akár szárnyra kapva a levegőböl lephetjük meg ellenfelünket.
Nagyon gyors játék menettel rendelkezik az egész dolog, pörgös és akció dús.Hiper modern filmbe illő mozdulatokat tesz kis karakterünk falon ugrállgat szuper sebességel szaladgál és akrobatákat megszégyenitő forgásokall küzdi le az elötte állo akadályt.


Grafikailag sztem nagyon ott van egy ien stílusu játékhoz ez böven elég.Karakterek részlet gazdagok, temérdek féle ruhát képesek fel venni amikkel igazán egyedivé tehetjük kis char-unkat.A pályák kicsit érdekesre sikeredtek ,ilyen nagyon modern és talán kicsit "túl tiszták" lettek.Viszont ami elöny hogy rombolható egy két terep tárgy.Pl a házak tetejét le amortizálva be juthatunk az adott épületbe v hidakat rombolva tehetünk szert taktikai előnyre.
Mozgások nagyon rugalmasak és nagyon adrenalin dúsak csak kicsit kevés van belőlük.De hát ezt már meg szokhattuk az ingyenes játékok körében.
A hangok nagyon ott vannak a fegyverek ropognak a kardok suhognak a kommentár hatalmasakat üdvrivalg egy-egy szép mozdulat után.A zenéket is nagyon el találták bár kevés van belőlük.Viszont ami jó pont h szerkezthetünk saját zenei listát a gépen tárolt média fájliankból.
Jól ismert játék menet van itt is szobákra osztottan megy viadal.A menü el rendezett minden kézre esik és szépen át látható.

Az irányítás pofon egyszerű akik eddig nem nagyon játszottak ies fajta gammával azok is pik-pak alatt meg szokják.Az elején kapunk egy training termet néhány küldivel amit ha meg csinálunk szép kis összeg üti a markunkat.
Apropó küldik.Szép számban akad ezekböl is melyeket a csata téren teljesíthetünk.Természetesen az elvégzésükért temérdek xp(tapasztalati pont) a jutalom.

Sajnos egyenlőre nagyon nagy a lagg néha és tárgyakból sincs hú de sok választási lehetőség.De reméljük h ki lesz javitva és frissitik rendszeresen:)
 

Összeségében nagyon korrekt egy játék, Én rá kaptam.Egy WoW-ot nem helyetesít, nem lehet vele el lenni hónapokig úgy h csak ezzel toljuk.Viszont más játék mellet egy kis kapcsolódásra tökéletes mindenkinek csak ajánlani tudom.

Egy kis help azoknak kik most kezdik az ismerkedés a Free MMO-kal.
Az egész s4.en.alaplaya.eu/ -on kezdődik.Le tőltjük a kb 300megás klienset regisztráljuk magunkat.Mikor lent van értelem szerüen az install jön.El inditjuk a lunchert jön a kis ablak melyben nyelvet választhatunk és amiben fel patcheli magát a jaték.El indul..Be irjuk a nevünket és a pass-unakat választunk egy szervert (egyenlőre ebből csak kettő van ).Ki választjuk a szintünknek meg felelő csatornát és voálá bent is vagyunk :)Sok szerencsét:)bárkinek bármi gondja van szivesen segítek :)

Ui.: a raten.blog.hu tagjait meg találhatod in-game CsopikeHUN és Kisendi néven :)

 Kis intró itt! :)

Szólj hozzá!

Címkék: multi online mmo akció lövöldözős league tps mmotps s4 alaplaya

A bejegyzés trackback címe:

https://raten.blog.hu/api/trackback/id/tr14703955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása