PC és PC szoftverek

Ez az oldal pc játékokkal, és magával a pc-vel fog foglalkozni.

Első téma

2008.10.05. 20:25 :: R4T3N

Első témának azt hiszem indítok a világ legismertebb mmorpg játékával, bizony, jól gondoljátok- a World of Warcrafttal.

Ez az a játék ami engem is megragadott, bár nem sok értelme volt. A lényeg, hogy különféle képességekkel, varázslatokkal, vagy karakterünk fizikai erejével öljük a kitalált lényeket- azaz mobokat. Néha saját bajtársunkkal is megmérkőzhetünk, esetleg az ellenséges légióhoz tartozó karaktereket öljük meg. Különféle raidekben vehetünk részt, amik célja lehet jobb cuccok szerzése az instance-kből(instákból) illetve az előbb elmílett karaktermészárlás. Mindkettő jó móka, és leköti az embert.

Néhány szó a választható kasztokról:

Warlock- azaz Boszorkánymester, Lock.

Varázslatokat használ, és kis lényt tud idézni, ami segíti őt. Varázslataihoz manát használ, aminek elfogyásakor felálldozhatja saját életpontjait h feltöltse, esetleg az ellenséges mobtól-playertől szívhat el, ugyan úgy, mint a hp-t. Egész jó kaszt, csak a védelme nagyon kevés.

 

 

Mage: azaz varázsló(nő).

Varázslatokat használ, védelme kevés, és megfelelő talentnál ő is idézhet egy segítőt- egy vízelementált. Használhat tűz, víz, és jég varázslatokat, egész jó kis kaszt, bár engem annyira nem ragadott meg. Sebezhetősége a lassú castolás.

 

 

Druid: azaz Druida, dudu.

Különféle alakokat tud ölteni, amik befolyásolják képességeit. Medvében nagyon nagy védelme van, macskában a fizikai támadása az erős, travel formban gyorsan közlekedik, stb... Talentolásból kaphat még kettő formot- tree of life (élet fája) ami a healelésben elengedhetetlen, illetve Moonkin (holdmadár) ami támadásban segíti. Elég erős varázslatokkal bír, ugyanakkor fizikai ereje is méltányos. Ő is idézhet segítőket, 1 csapat fát, amik bizonyos ideig elég erősen támadnak

 

Priest- pap(nő).

Lehet dps, illetve heales, mindkettőben nagyon othonosan mozog. Ha sötétségre van talentolva akkor ő is idézhet segítőt,  ha fényre talentol akkor pedig elég erősen healel. Ő is manára épít, ami nélkül annyit ér mint hógolyó a pokolban. Nekem tetszett ez a kaszt is.

 

 

Shaman- Sámán, vagy Sámli.

Talentolástól függ hogy manára, illetve fizikai erőre épít. Közkedvelt kaszt, különféle totemekkel erősítheti magát, és társait, vagy épp sebzést okozhat ellenfelére. Szerintem a sok totem miatt nem a legkönyebben használható kaszt, viszont az egyik leglendületesebb. Nagyon szeretem.

 

Paladin- Paplovag, pala.

Az egyik legerősebb kaszt, amit pvp-ben nehéz elverni. Nagy védelem, healeli magát, áldásokat használ, és vannak bubijai, amiket ha használ akkor semmivel sem sebezhető. Végső esetben lay on hands (magamban csak gay on hands) skillt használhat, ami ugyan elfogyasztja a manáját, de maxra viszi a hp-ját.

 

Warrior- Harcos, Wari.

Majdnem minden fajnál választható, talenttól függően nagyon jó dps, nagyon erős ellenfél pvp-ben, illetve kiváló tank. Elég közkedvelt, inkább fizikai erőre építő kaszt, nagy védelemmel. Ő is egy favorit.

 

 

 

Rogue- Zsivány, amit bár Róg-nak kell ejteni, az amerikai angol szerint, mindenki rugónak hívja.

Na ezt a kasztot direkt hagytam a végére, hisz ő a kedvencem, ami a legjobban megfogott. Lendületes, pvp-ben bár sok mindent szinte lehetetlen elverni vele, akkor is élmény minden pvp. Miután Eclipse, akitől ezúton még1x köszönetet mondok mutatott 1 fasza pvp talentot, azóta még jobban imádom a karit. Szerintem ő a legjobb, hisz dps-ben verhetetlen, pvp-ben lendületes, fejlődés közben élményekkel teli játékot biztosít.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raten.blog.hu/api/trackback/id/tr5697781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása