PC és PC szoftverek

Ez az oldal pc játékokkal, és magával a pc-vel fog foglalkozni.

Toribash 3.5

2008.10.10. 09:26 :: Csöpike

Ahogy a címben szereplő verzió szám is mutatja ismét egy MMO-ról lesz szó. A Toribash egy igen érdekes körökre osztott (!) verekedős játék melyben pálcika embereket amortizálhatunk le,a szó szoros értelmében hiszen minden porcikájuk törik, szakad , rongálódik és vérzik (a blood effektet ki lehet kapcsolni). A toribash is Ragdoll games csoportjába tartozik mivel nagyon nagy szerepe van fizikának és a "rongybaba " effektnek.
A legtöbb játéknál a fejlesztők a mozgások le animálásal voltak a legjobban elfoglalva. Nah itt ilyesmiről egyálltalán nem beszélhetünk hiszen ez mind a Mi dolgunk!! Az egészet a Mi képzelő erőnkre és ügyességünkre bízták, hiszen bármilyen , ismétlen BÁRMILYEN mozgást bele tudunk vinni a játékban. Az elején kicsit bonyolultnak tűnhet a dolog de sztem nagyon hamar hozzá lehet szokni és kellő gyakorlással akár kedvenc kung-fu filmjeink legbrutáli- sabb mozzanatait is visza láthatjuk a képernyőnkön. Akár fegyvereket is be vethetünk a gonosz (v épp a jó) legyőzésére! Csata terekből is akad bőven pl egy hatalmas daráló gép kellös közepe vagy óriás trambulin stb-stb...
Nagyon ügyesen meg lett oldva h le minimalizálva akár egy 500mhz-es procin 128rammal és 64es VGA-val vígan elfut, viszont minden porcikáját ki élvezve azok sem szemvednek hiányt akiknek egy mini erőmű dolgozik a szobájukba. Mondhatom nagyon szép grafikája van az egész szösszenetnek.Egyre több, szebb és jobb lesz! Én mindenkinek ajánlom kiprobálásra!

Official-site

Trailer

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mmo akció verekedés vér ragdoll toribash körökre osztott

A bejegyzés trackback címe:

https://raten.blog.hu/api/trackback/id/tr55706365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása