PC és PC szoftverek

Ez az oldal pc játékokkal, és magával a pc-vel fog foglalkozni.

Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy

2008.10.18. 23:24 :: Csöpike

"A sikátor szűk volt, párásan meleg, túlságosan sötét és egyébként is embertelen körülményeket nyújtott egy négy főből álló őrjáratnak, akiknek a legjobb esetben is csak hetek múlva fog megadatni az a kiváltság, hogy leváltsák őket. Az volt a szerencséjük, hogy a tarkójukba épített tudat módosító implantátum gondoskodott róla, hogy az efféle és hasonló problémákkal a legkevésbé se törődjenek, csak és kizárólag a parancsra összpontosítsanak.
A parancs pedig az volt, hogy őrizni kell a környéket, bármi áron, minden gyanús elem közeledtére, engedély megadva: „tűz akarat szerint”... Valami furcsa nyikorgó hangra lettek figyelmesek a folyosó végében lévő kis tisztás felöl. Óvatosan közelítettek felé, tökéletesre kiélezett érzékszerveikkel még a sarokban lévő hangyák tüsszentését is észre vették volna. De ehhez fogható hangot még sosem hallottak, éppen emiatt  aggódniuk kellett volna, amit viszont nem tehettek meg. Mikor a folyosó végérte értek, arra lettek figyelmesek, hogy egy ember áll a tisztás közepén, furcsa pózban. A férfi szőke volt, rövid hajú, terpeszben állt, a bal kezében leengedett lőfegyver a jobb keze meg ki volt nyújtva, enyhén az ég felé. Még arra sem volt idejük, hogy jobban megfigyeljék ezt a furcsa alakot, egyedül annyit hallottak, hogy az a bizonyos nyikorgás egyre közelebb ér hozzájuk. Majd sötét lett minden... Ha a másodperc tört része alatt képesek lettek volna maguk felé nézni is elkésnek , mert a több száz tonnás építkezési konténer már mindenképpen agyonnyomta volna őket, ennek így kellett történnie. Annak viszont nem éppen, hogy mindezt egy ember tegye velük... A szőke, sötétben álló alak leengedte égbe emelt kezét, hosszan sóhajtott egyet, majd kinyitotta szemét, azokat a gyilkosan hideg kék szemeket és elengedett egy halvány mosolyt... Pár pillanat múlva már indult is tovább, új áldozatokat keresve magának és a célnak, ami mindenek felett áll..."

Ha azt mondom nektek h Midway gondolom mindenki tudja hogy melyik cégre gondolok.Igen-igen arra amelyik anyi páratlan akció vérfröcsögtetős játékot készített.Gondoljunk csak a Mortal Combat sorozatra.Íme itt van a cég egyik legnagyszerübb játéka a Psi-Ops.Ezt a gammát is a hidegvérrel való gyilkolás jellemzi, horrorisztikus elemekkel meg tűzdelve.Szegény kis ellenfeleink vére csak ugy áramlik ki a testükből ezzel ösze fröcsögtetve mindent ami körülöttük van.Emelett a Midway-ről tudni kell hogy mindig pontos és élethű probál maradni.Ezt is nagyon jól sikerült meg alósítani a Psi-Ops-ban a fizika egyszerüen bámulatos.

A story-ról anyit hogy egy összeesküvésbe kerüllünk amiről persze mit sem tudunk hiszen minden emlékezetünket elfeledtük.Ahogy haladunk egyre előrébb ,látomásokat kezdünk el látni amiből ki derülnek minden féle dolgok.De ami a legfontosabb a Psi képességünkre is visza emlékezünk amiket ezentúl bármikor bátran használhatunk.Az egész játék ezeknek a kihasználására épül.(de gondolom ez a cím alapján senkinek sem okoz meg lepetést.)
 

Pár szó a skillekről:

Telekinesis: A leghasznosabb skill, ezt fogjuk a legtöbbet alkalmazni.Segítségével bármit és bárkit a levegőbe emelhetünk el dobhatunk és eltaszíthatunk.Nagyon mókás tud lenni mikor úgy végzünk ellenfeleinkel hogy fel emeljük őket le dobáljuk vmi magaslatról, hozzá vágjuk a falhoz vagy a saját társaikhoz esetleg vmi nehezet pottyantunk a fejére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remote View: Ez a skill arra jó h ki száljunk a testünkből és a falakon át suhannva körbe nézzünk mi is vár ránk a következő ajtó mögött

Mind Drain: Ezzel az ellenfeleink energiáját tölthetjük magunkba ami nagyon brutálisan néz ki.Az ellen mögé lopózunk és a levegőbe emeljük és ki szippantjuk belőle ami nekünk kell.(hmm mintha egy fekete vödröt viselő egyén is tudott valami ilyesmit)Amikor teljesen ki fogyott az áldozat akkor egy hatalmas robbanásal szana széjjel szál a kis katona feje...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mind Control: Aki kicsit tud angolul akkor az egyből tudja mire valo ez a kis aranyos skill.Másokat tudunk vele meg szállni.Le lőhetjük aztán vele saját társaikat ajtokat nyithatunk ki be lopozhatunk szigoruan védett helyekre.

Aure View: Ezzel látjuk az el rejtett dolgokat.Extrák meg keresésénél jól jöhet.

Pirokinesis: A kedvenc képességem.A hösünk karjából lángokat tudunk löni amivel bármit fel égethetünk.Nagyon sokféle képp ki lehet használni pl a Telekinesis-el fel emeljük az áldozatot és ezzel meg gyujtjuk.A többi fel fedezését meg hagyom nektek;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A skilleken kivül természetesn löfegyvereket is kapunk mint pisztoly különféle SMG-k ,shotgunok stb.

A Midway most is tökéletes munkát végzett.A grafika csodálatos még mai szemmel sem lehet rá azt mondani hogy csúnya a hangok is el lettek találva a fizika egyszerüen mesés ennél jobbat el képzelni sem lehetne.Rettentől jól imitálja a ragdoll effektet.A story kicsit lapos de nem túl vészes.Az át vezető intrók is szépen meg lettek csinálva.
A story mod-in kivűl van még pár lehetőség élvezkedni a training arénában vagy mehetünk fejtörőket illetve ügyességi feladatokat meg oldani.
Öszességében nagyon jó játékot kaptunk a Midway-től mindenkinek csak ajánlani tudom.Egy gyengébb konfigon is tökéletesn futtatható.

Szigorúan 18 éven fellülieknek!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raten.blog.hu/api/trackback/id/tr89720837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása