PC és PC szoftverek

Ez az oldal pc játékokkal, és magával a pc-vel fog foglalkozni.

Need for Speed Underground 1-2

2008.10.15. 13:48 :: Kisendi

 

 

 Need for Speed Underground 1-2

 

 

Ugy gondoltam, hogy ez a 2 jatek nem ter el annyira, hogy kulon cikket irjak roluk igy hat egybe fuzom a ket remekmuvet!

 

                                               Kezdjuk az elso resszel

 

Ugyhiszem ez a gamma nem kivan komoly ismertetest. Az elso resz teljesen megvaltoztatta az ejszakai illegalis versenyek fogalmat. A jatek " karrier/sztori "modjaban 118 elmenydus verseny gondoskodik arrol, hogy ne unatkozzunk.

Az autok:

Az Electronic Arts gondoskodott rola, hogy legyen mindenkinek kedvere valo verda. Nissan, Ford, Mitsubishi, Subaru, Peugeot, Toyota, Honda... ( A jatek tartalmazza a kedvencemet is [ Nissan Skyline R34 GT-R V-spec II ] :D ) Minden auto mashogy iranyithato. Tehat ne varjunk egy Honda Civic-tol tobb 100k drift-et...

A tuning:

Igen, ez is szerepel a jatekban mint a jatek szive. Az autok fantasztikus modon tuningolhatok mind kivul, mind belul. ( belul itt a motorteret jelenti nem pedig az utasteret! ) Felnik, spolierek, kuszobok, motorhaztetok, teto legbeomlok... Minden cserelheto. Szamomra ez a jatek volt egy hatalmas merfoldko az autos jatekok teren. Eloszor is mert ennek volt igazi elmenye szamomra, masodszor pedig mert imadom az autos jatekokat.

A jatekmodok:

Kezdem a kedvencemmel. Drift. Manapsag elegge hires lett ez a japanbol erkezo sport. Egy rovid hasznalati utmutato: Gaz, kezifek, kuplung. Ez a harom dolog azthiszem a drift szive. Csusszon az auto de kezeld a verdat. Tudd mit meddig vagy bajban vagy. Itt a jatekban a legtobb pont nyer ami azthiszem elegge egyszerusiti a jatekosok munkajat. Aztan a kovetkezo mod a Drag. Egyszeru gyorsulas. Kinek van a leggyorsabb szekere es ki tudja a legugyesebben vegigvinni a varoson/autopalyan. Aztan ott a kov mod melyet Apum imad. Circuit avagy korverseny. Pofonegyszeru verseny. Legy gyors es figyelj a forgalomra. ( ha szereted a jatekot es unatkozol, akkor megteheted azt is, hogy egy kicsit lemaradsz es csak azutan indulsz el a starttol miutan hagytal nekik egy kis elonyt vagy bevarod oket es megallsz elottuk. Minnel kissebb a nehezsegi szint annal elvezetesebb tud ez lenni... :D ) Es van Multiplayer is melyen az interneten mutathatjuk meg, hogy mit is tudunk!

A jatek osszegzese: ( !!!! Sajat velemeny !!!! )

Nos a gém nem okozott nekem tul sok csalodast kiveve a neha a nehez versenyek melyekkel szokat szenvedtem. De azthiszem, hogy ha szazalekban kene pontoznom mint a nagyok csinaljak akkor egy kellemes 96%-ot kapna. Az EA Games TRAX nem az en vilagom de van nehany jo zene koztuk. ( mondjuk en mindig kikapcsoltam es sajat zenet hallgattam XD ) Ha erdekel vkit akkor leirok nehany eloadod a jatekbol: Mystikal, Crystal Method, Rancid, Static-X, Rob Zombie es Petey Pablo is adott egy-ket szamot a jatekba. Na ez volna az NFSU, most lassuk mi a valtozas az NFSU 2ben.

 

 

 

Need for Speed Underground 2

 

 A masodik resz nem ter el olyan sokban az elsotol ugyhiszem. Szamomra ugyanazt a jatekelmenyt ( vagy jobbat ) hozott. Itt mar mienk a varos. Oda megyunk ahova es amikor akarunk. 125 merfoldni bejarhato terulet a hegyes utaktol a belvarosig, az ipari negyedtol a repterig.

 Az autok itt mar jobban tuningolhatok mint az elozo reszben. Minden modifikacio megtalalhato az elozo reszbol plusz meg 2x annyi... A sztori is nagyon kellemes es porgo. Azonban ami nekem "nem tetszett" az a jatek egyszerusege.

 Tehat Hard modban is nagyon egyszeruen lehet nyerni. Ami a gond a legtobb ilyen gémmel azthiszem az, hogy a penz korul forog. Ha van penzed akkor mar ertelmetlenne valik a gamma. Ezert lett megnyerobb a Test Drive Unlimited ahol a penz nem minden es meg csak nem is eleg. De vissza terve. Az EA meglepett minket egy sokkal nem ujabb de elvezetesebb jatekkal.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raten.blog.hu/api/trackback/id/tr8715237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása