PC és PC szoftverek

Ez az oldal pc játékokkal, és magával a pc-vel fog foglalkozni.

NFS Carbon & Most Wanted

2008.10.16. 18:33 :: R4T3N

Ma a Most Wanted, és a Carbon kerül írott anyagaim közé. Olvassátok, élvezzétek, írjatok róla kritikát.

 

Most Wanted:

Szép békésen mendegélve az út mellett, elhúz mellettünk pár szarrátuningolt fénycsóva, és elrepesztenek. Főhösünk talán ilyen élményben részesülhetett gyermekkorában, mikor elhatározta, hogy ő autóversenyző lesz. Méghozzá nem is rossz. Ám miután felküzdötte magát a ranglétrán, elkapták a zsaruk. Ez után kezdődik a NFS ezen része, a Most Wanted. Itt már nem csak versenyzünk a leglazább sofőr címért, hanem a zsarukat is szivatjuk, méghozzá azért, hogy mi legyünk az elsők a "Fekete Listán". Nem, nem a death note-hoz hasonlítható valamiről van szó, hanem a rendőrök álltal vezetett körözési listáról. A versenyek mellé betársul 1-2 üldözéses jelenet is, ráadásul kötelezően kell szivatni a rend őreit. Jóra neveli a fiatalságot. Mindazonálltal nekem talán ez jött be a legjobban eddig a NFS játékai közül az utóbbi időben. Ha megvettük autónk, beülünk, leszakítjuk az övet, hogy ne zavarjon, a slusszkulcsot elfordítjuk, felzúg motorunk hangja, és nem sokkal ez után nagy fékcsikorgatással vetjük bele magunkat a versenyzés világába.

 

 

 

 

NFS Carbon:

Azt hiszem, hogy a leginkább ilyen underground most wanted egy veleg, under-wanted (?). A játék célja nem csupán az, hogy elhíresüljünk a városban, és mi legyünk a legjobbak, hisz itt már saját csapatunk van, és saját területet hódíthatunk.  3 fő banda van, mint kitalálhatjuk, ezek vezetői a bossok. Van a Bushido, a 21th street, a TFK és végül a szép vörösben játszó Silverton nevű városrészt uraló banda, akinek a vezetője úgymond az egész várost uralja, az audival rohangáló k*csög. Miután a Most Wanted során megismert városkába visszatérünk, azt hiszem elgondolkodhatunk, hogy ennyi idő alatt hogyan húztak fel egy egész hegységláncot a város mellé- azt hiszem vendégmunkásokkal. Miután visszatértünk az új arcok között azt hiszem, nem csodálkozunk el azon, hogy minket mindenki után, mindenki leszar, és mindenki azt hiszi Loserek vagyunk. Bepattanunk tehát az autóba, tövig nyomjuk a gázt, és lealázzuk ezeket a nagyképű kiskirályokat, akik lenéztek minket. mindezt persze úgy, hogy ha már a banda összes területét leigáztuk, és megszereztük, akkor lenyomjuk 1 versenyben a város falai között a helyi Kiskirályok egyikét, akkor hajlandó kivinni minket a "Kanyonba". Itt aztán amit tennünk kell, hogy minél közelebb maradjunk az autójához, majd fordítva, minél messzebb legyünk tőle, miközben ő követ minket. Azonban 1 végzetes elfékezés, és autónk repül lefele a szakadékba.  Viszont a legjobb, hogy az egész játék este játszódik, így megcsodálhatjuk, hogy a mai technikával már milyen szép utcai lámpákat tudnak kialakítani- köszönjük, de eleget csodáltuk. Unjuk. Mindazonálltal annyira nem rossz játék, underground 2-t veri szerintem, de nem sokkal. Most Wantedot már nem.


Mindazonálltal szegény alvilági versenyzéses játékok fejlesztőinek nem könnyű kitalálni a következő játékot, hisz a fiatalságot nem ragadja meg a szép békésen versenyző, direkt ilyen pályán haladó, egymást óvatosan kerülgető autók világa. A mai fiatalság a városokban szeret versenyezni, tuningolt verdák mögött ülni, ha virtuálisan is, és tövig nyomni a gázt. Viszont ha már illegális autóversenyzés akkor mikor legyen? Este? És mi van akkor ha már szarrá unjuk magunkat az esti versenyzéseken? Mért kell a fast and the Furious mintájára gyártani eme játékokat? Mért kell Brian O'Connert viszontlátni a játékok között, MÉRT?

UI.: Mért nem írtam a Pro Streetről? Hisz az megtöri eme lánculatot. Sajnos azért, mert az szánalmasan rossz lett. Bár a leginkább engem az idegesített, hogy roncsokkal versenyezzünk közönség előtt, miközben büszkék vagyunk arra, hogy autónkon szerzett horpadások és festékkopások vannak. Hát nem tudom, hogy ki gondolkodik így, de tépjék el a jogosítványát. Kedves EA, ha meg akarjátok törni az esti versenyzés város falai között láncot, akkor ne így tegyétek. De tényleg..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raten.blog.hu/api/trackback/id/tr63717469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása