PC és PC szoftverek

Ez az oldal pc játékokkal, és magával a pc-vel fog foglalkozni.

Mafia

2008.10.07. 19:13 :: Kisendi

Külföldi szerkesztőnk -Kendi cikke egyenesen Angliából.

 

 

Mafia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The City of Lost Heaven - avagy Az Elveszett Menyország Városa. Thomas Angelo ki főhősünk ebben a játékban az 1930-as években kezdi a törtenetét mikor egy káveszunetben egy hatalmas útbaleset zajára lesz figyelmes. Pillanatokkal késobb pedig mar egy vérző férfi fegyverrel a kezében utasítja a taxiba. Es ebben a pillatban Tommy élete teljesen megváltozik. Tommy a vilag leghíresebb bűnszövetkezet tagja lesz - A Mafia-é.

A Jatek végigvisz minket miként lesz Tommy a város egyik legfélemetesebb bűnözője akit mindenki tisztel. A játék fantasztikus grafikával rendelkezik es azt hiszem kérdés nélkül mondhatom, hogy a saját idejében nem volt olyan játék ami meg csak a kozelébe is ért volna. Sokan a GTA3 ( Grand Theft Auto 3 ) ellenfelének nevezték. A Mafia tartalmazza mindazt amit egy igazi jatéknak tartalmazni kell: Tökéletes grafika, élő város, rendőrök akik rádugranak az elso piros lámpan való áthajtásnal vagy gyorshajtásnal. A több mint 20 küldetés pedig biztosítja a kitűnő játékélményt. Ezek mellé járul több mint 60 vezethető jarmű a teher-autótól a sportkocsiig.                                                      Természtesen mi az ami elengedhetetlen egy akciójátékbol? Fegyverek. Nos a Mafia ebben sem szenved hiányt: Baseball ütő, Magnumok, Tommy gitár... A " Story " módon kívül pedig ráadáskent 2 módot tartalmaz a játék. Free Ride, melyben bejárhatjuk Lost Heaven minden zegét-zugát és a közeli külvárost mely gyönyörű utakat rejt. A második mód a Free Ride Extreme melyben a városban kell végrehajtanunk 21 feladatot es ezekért kapunk 21 külonleges autót melyeket sajat házunk garázsában tárolhatunk. Saját véleményem szerint a Mafia meg mindig a Világ egyik legjobb játeka melyet minden játékosnak ki kell probálnia! Ha minden igaz akkor nemsokára már a 2. részt is a kezünkben tarthatjuk. A szerkesztőség veletek együtt várja. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raten.blog.hu/api/trackback/id/tr49701636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása